Mooie berichten van Joke/Joanne Ellenkamp

Beste leden van heNK,

Een maand geleden zijn we echt met al onze spullen verhuisd naar Winterswijk en inmiddels zijn we aardig gesetteld op onze nieuwe woonplek. Het is hier echt zo mooi! We genieten volop dat we deze stap samen hebben durven zetten. Ons gastenhuis is ook operationeel. Afgelopen dagen zijn er al een paar mensen geweest die gebruik hebben gemaakt van het gastenhuis. Het is hen heel goed bevallen en nu dacht ik nu ga ik ook de website doorgeven aan jullie. Ik heb voor het maken van de website ook nog hulp mogen inroepen van Annelies waar ik haar heel erkentelijk voor ben. Het webadres van de website is www.gastenhuishetgoedeleven.nl.

Inmiddels ben ik hier in Winterswijk ook aangeland bij een projectkoor ClassicWM en wij zingen delen uit opera’s. Wie had dat ooit gedacht dat ik dat zou gaan zingen. Echt een heel groot koor en er zingen wel dik 20 mannen in mee. 4 november hebben wij een optreden in de theaterzaal alhier.Wellicht nog een leuk uitje  voor HeNK….
Ik hoop dat het met jullie en met het koor goed gaat.
Hele hartelijke groet,
Joke
Nb. Ik heb mijn naam hier veranderd in Joanne, ik vind het zelf zo’n bijzondere stap en bijzondere tijd die me nog gegeven is. Daar past een nieuwe naam bij en dat gaat het makkelijkst als je je toch opnieuw voor moet stellen. Ik ben echt dankbaar dat het me nog steeds zo goed mag gaan.