De Salon komt er weer aan!

Dit jaar vindt die plaats op zaterdag 9 juni om 15.00 uur.

(klik voor poster in pdf-formaat)

Zoals elk jaar verzorgt heNK een voorjaarsconcert, de Salon. In dit concert laten we alvast een voorproefje horen van het najaarsconcert (dit jaar op zaterdag 10 november, noteer die datum alvast!) We hebben een thema dat daar min of meer bij aansluit. Het thema van het najaarsconcert is dit keer Be(Ne)Lux, Ne tussen haakjes, want dat hebben we al gehad. Dan slaan we bij de Salon België nog even over, blijft over Lux, licht: heNK ziet het licht.
Het thema geeft ons de gelegenheid om weer het speciaal voor ons gecomponeerde Nieuwe dag van Gerda Geertens te zingen, nu nóg mooier. Verder zingen we werk van Gjeilo, Rehnqvist, Barber en andere bekende en natuurlijk ook onbekende componisten uit België en Luxemburg.

Natuurlijk nodigen we ook deze keer weer bijzondere gasten uit. We maken zelfs een hele cross-over in onze samenwerking met LTdans. Het wordt een waar spektakel waarbij heNK het niet schuwt buiten de hem bekende muzikale paden te gaan.

LTdans schrijft over zichzelf:
LTdans, een nieuwe dansschool gevestigd in een oude loods, Fenix 2. Opgericht door Lieke Verheul (L) en Tamar Riani (T). Samen creëren zij een plek waar jij je kan ontwikkelen en je thuis voelt, vanaf 2 jaar tot en met 70+.
LTdans staat voor professionaliteit, persoonlijke aandacht, vernieuwen, samenwerken, ondernemen, leren en genieten. De dansschool heeft een gevarieerd aanbod in verschillende dansstijlen.
LTdans is er voor jong en oud en iedereen is welkom!
Naar de website van LTdans

En hierbij is meteen de locatie bekend. We gaan zingen en dansen in Fenix 2, op de camping. Waarom de plek zo genoemd wordt zult u vanzelf zien wanneer u er bent. Wanneer u ons gevolgd hebt, weet u dat Katendrecht veel voor heNK betekent, we hebben ooit gezongen in de galerie van Robert van Oosterom. Als u er een kijkje wilt nemen, dan kan dat, we treden nu op bij de buren.

Zuid is vlakbij, Katendrecht is een hotspot, we brengen een mooie, gezellige en gevarieerde voorstelling, dus wat let u om op 9 juni naar de Kaap te komen? En voor je €12,50 krijg je ook nog eens twee consumpties gratis!

Bijlage(n)